mcv_logga_hemsida

MC-mässan Stockholm 2024

Äntligen tillbaka!
MC-Mässan är den största mötesplatsen för alla som gillar motorcyklar och andra tvåhjulingar.
Vi ses den 26–28 januari 2024 på Stockholmsmässan i Älvsjö. Club MC-Veteranerna Sverige hittar du i monter A02:29!
 
En efterlängtad mässa

MC-Mässan har förmågan att samla alla som gillar livet på tvåhjulingar. Hit kommer mc-veteranerna, enduroentusiasterna och det strävsamma paret som kört tusentals mil tillsammans på en touringhoj.
Mässan lockar också tonåringen som äntligen ska få uppleva friheten av att köra moped och välkomnar dig som vill spara tid och pengar genom att pendla till jobbet på en scooter istället för att ta bilen eller tåget.
Det är många av oss som längtar till MC-Mässan. Är du lika redo som vi är?
 
Säsongen börjar med MC-Mässan

MC-Mässan förbereder dig inför den nya säsongen. Du får alla nyheter och aktiviteter tillsammans med andra entusiaster. Våren kommer snart med alla äventyr på vägarna och i naturen.
 
Stora varumärken och nya utmanare

På MC-Mässan träffar du de stora och kända varumärkena. Spana in nyheterna i montrarna och passa på att ställa dina frågor.
MC-Mässan är också platsen där du möter nya idéer och tekniska lösningar. Du är bland de första att få utforska nya motorcyklar och tillbehör.
 
Roliga aktiviteter och skön avkoppling
På mässan finns scener med spännande föredrag, aktiviteter, tävlingar och uppvisningar. Det finns stor variation i utbudet och något för alla.
Du kan också njuta av god mat och dryck i någon av mässans restauranger och barer. Koppla gärna av en stund med nya och gamla bekantskaper.
 
Mässans öppettider
Fredag 26 januari: 10.00 – 20.00
Lördag 27 januari: 09.00 – 19.00
Söndag 28 januari: 10.00 – 17.00
 
MC-Mässan arrangeras av MC-Branschen läs mer på 
https://www.mcmassan.se/om-massan/
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter