mcv_logga_hemsida

Elmia Custom performance 2018

Bengt Olof Karlsson Sheffield Dunelt med pris för Best in Show.

Vår monter.

Exempel på nyskapande mopedtänk.

Även i år deltog MCV Sverige på custommässan på Elmia. I år var temat fordon med anknytning till filmhistorien.  Som tidigare år var C-hallen reserverad för ”veteranfordon”. MCV Falbygden med Rune Hjalmarsson i spetsen hade som tidigare år samlat ihop ett antal motorhistoriskt intressanta fordon.

Mässan domineras förstås av bilar men antalsmässigt var nog det som fortfarande kallas”mopeder” dvs tvåhjulingar med 50 ccmotor eller i vart fall tvåhjulingar under 100cc den dominerande synen. Här och där fanns enstaka mc uppställda men någon sammanhållen mcmonter förutom vår fanns inte. Här och där fanns enstaka mc uppställda men någon sammanhållen mcmonter förutom vår fanns inte.

Minst lika många besökare som tidigare år och en ganska strid ström av besökare till vår monter, ett bra tillfälle att få kontakt med gamla, nya och blivande medlemmar. Här och där fanns enstaka mc uppställda men någon sammanhållen mcmonter förutom vår fanns inte. Jag tror vi gör bra reklam för hobbyn.

En av cyklarna och dess ägare fick pris som ”best in show” vilket visar klassen på vår monter.

Ambjörn Eriksson


 

Monterpersonal Majken och C-G Andersson samt bröderna Hjalmarsson.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter