mcv_logga_hemsida

Hylterallyt 2018

Startplats med lite modernare mc.
Startplats med lite modernare mc.
Vacker Rex.
Vacker Rex.

Hylterallyt bjuder in mc och mopeder 20 år och äldre. Det betyder att det är en stor blandning av mc, sådana som vi lite äldre uppfattar som moderna samt då förstås de som vi uppfattar som ”veteranhojjar”.

Mc kör en ”pilad” bana 11,5 mil mopeder ungefär hälften. Trevlig och omväxlande bana som enligt min mening nog bäst avnjutes av inte alltför snabba cyklar i varje fall klarar man sig bra med mindre och långsammare.

Jag utnyttjade reglerna och körde en lite nyare cykel  -94 vilken var alldeles för stor och stark för dessa vägar. Kanske var det därför jag körde vilse och kom i mål lite efter! Nåja vi var fler som inte  brydde sig om alla pilar.

MCV Hyltebygden har all heder av sitt arrangemang. Det fanns t.o.m. lunch/middag för oss med sen ankomst. Jag kommer igen nästa år.

Ambjörn Eriksson
Ordförande

Starter samt ordförande Ove Melleroth.
Starter samt ordförande Ove Melleroth.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter