mcv_logga_hemsida

MHRFs hemsida – smidigare och tydligare!

I juni lanserades Motorhistoriska Riksförbundets nya hemsida mhrf.se.

Förutom tydligare och mer lättnavigerad publik information om förbundets verksamhetsområden har ansökan om MHRF-försäkring utvecklats. Den som vill ansöka digitalt skapar ett konto och signerar sin ansökan med Mobilt BankID. Ansökningsformuläret har förenklats och förtydligats.

Den som inte känner sig bekväm med det digitala slipper numera registrera sig med ett konto och får i stället hjälp med ansökan av klubbens försäkringssamordnare som digitaliserar pappersansökan och hjälper till med övriga uppgifter som behövs.

Inga ansökningar, eller delar av sådana, skickas längre med vanlig post till MHRFs kansli. MHRF är sedan i våras inne i en intensiv utbildningsperiod för klubbarnas försäkringsfunktionärer. Besiktningsmannen, som tittar på fordonet och skriver protokollet, har också fått ett nytt namn: fordonsinspektör.

Hemsidan kommer att fortsätta utvecklas löpande och i början av 2023 kan man även se fram emot att kunna göra en digital ansökan rörande MHRFs intyg för ursprungskontroll med mera.

Besök gärna mhrf.se och läs mer om MHRFs arbete som sammanfattas För gårdagens fordon på morgondagens vägar!

Malin Erlfeldt kanslichef MHRF

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter