mcv_logga_hemsida

MC-veteranträff på Backamo

loading...

Det var ingen tvekan om att träffen var efterlängtad, speciellt ett år som detta, med alla restriktioner angående covid. Jag var där på lördagen och har aldrig sett så mycket bilar på parkeringen från tidiga morgonen! Många långväga förare kom redan på fredagskvällen.

Som vanligt var Skepplanda Hemvärns-och Kulturförening på plats tidigt för att ta emot med bredda mackor och ficka till alla hungriga.
När det lite senare när var dax för lunch serverades soldatens ärtsoppa med tillbehör från fältköket. Detta år ute i det fria  så alla kunde hålla avstånd. Mycket uppskattat!

På lördagsmorgonen var det lite dugg första timman varför banan var lite hal på sina ställen, men det torkade snabbt upp i spåret, då var det full fart på förarna.

På dessa träffar är det inte bara körningarna som lockar, minst lika uppskattat är att träffa likasinnade och prata om tävlingar och olika äventyr runt dessa som vi upplevt genom åren!

Tack till arrangörerna och samarbetspartner för allt arbete som ni lagt ner för dessa träffar. Det är uppskattat. I år dessutom för 10:de gången!

Jag bifogar lite bilder från dagen. Håll till godo. 

Hälsningar Göran Petersson

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter