mcv_logga_hemsida

Lördagen den 24 mars hölls vårt årsmöte på Skepparslövs Golfkrog i Skåne.

Den nya styrelsen konstituerar sig.

Som traditionen bjuder bjöds deltagarna på lunch efter registrering i röstlängd. I år var vi 81 st närvarande trots att ett par hade blivit stående med trasig bil på vägen hit.

Efter lunch företogs de sedvanliga årsmötesförhandlingarna enligt den fasta agendan. Jonas Bruzelius valdes till mötesordförande. Han förde mötet med säker hand genom alla punkter. Verksamhetsberättelse och ekonomisk rapport gav vid handen att Club MCV är en välmående förening med många aktiviteter, god ekonomi och ett stabilt antal medlemmar.

Två nya ansikten valdes in i styrelsen; Torgny Karlsson gick in på ett fyllnadsval på ett år efter Lars Hjälmberg som vill varva ner litet och tar en suppleantroll för ett år. Den andre var Petter Högvard som valdes in som suppleant. Ola Johanson går in som ordinarie ledamot i styrelsen då Jonas Bruzelius lämnar styrelsen tills vidare. Hur styrelsen konstituerade sig kan du se under rubriken styrelse/funktionärer.

Torgny Arvidsson valdes in som revisor efter Gun Karlsson som undanbett sig omval. Övriga med slutförd mandatperiod valdes om. En helt ny valberedning tillsattes då de tidigare tyckte sig ha gjort sitt.

Efter mötesförhandlingarna var alla inbjudna att besöka GP-museet i Råbelöv där man samlat minnen från en tid då Sverige (1952-1961) kunde arrangera tävlingar där världseliten visade upp sig.
 
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter