mcv_logga_hemsida

Julklappstips!

Kanske någon du känner skulle bli glad för ett medlemskap i MCV eller varför inte unna dig själv ett?
Det är en julklapp som räcker hela året långt!

Just nu är det extra förmånligt då du både får nr 4 och 5 2020 av vår medlemstidning MC-Veteranen, samt hela 2021 års medlemskap (5 tidningar) för 300 kr. 

Ditt medlemspaket med senaste tidningen, matrikel, försäkringsinformation, klistermärken med mera skickas ut direkt. Du betalar medlemskapet med fakturan i paketet därefter dröjer det till januari 2022 innan nästa faktura kommer.
Är medlemskapet tänkt som en gåva skickar vi ut det antingen till dig som betalar fakturan (om du vill överlämna det personligen) eller till den nye medlemmen direkt.

Vår medlemstidning är mycket uppskattad med reportage från klubbens och lokalavdelningarnas aktiviteter, motorhistoriska tillbakablickar, renoveringstips, märkesspecifika modellpresentationer, intressant information från våra myndigheter som rör hobbyn med mera. Här annonserar du också gratis efter delar och kunskap.

Förutom vår tidning får du som medlem även tillgång till våra märkeskonsulenter (som bistår med råd om "sina" märken och modeller), besiktningsmän och våra medlemmars matrikeluppgifter (där du t ex kan få kontakt med andra medlemmar med samma mc och engagemang som du har) samt kansliets broschyr- och bokarkiv. Du har också genom ditt medlemskap möjlighet att ta den förmånliga veteranförsäkringen genom MHRF (Folksam) och även påverka myndigheter genom MHRF.

Club MC-Veteranerna Sverige bildades 1971 för alla som är intresserade av gamla mc, mopeder och dess historia och har över 5 200 medlemmar spridda över hela världen.
Vi har 22 lokalavdelningar, från MCV Österlen i söder till MCV Skellefteå i norr, och 3 specialsektioner; Cross & Trial Veteranerna, Militärsektionen samt Panthersektionen som alla är rikstäckande. Lokalavdelningarna ordnar rallyn, träffar och marknader som du kan delta i. Här träffar du kompisar att åka ihop med och som vill dela med sig av sina kunskper om sina mc-märken.

OBS! Det finns inget krav på att du ska äga något fordon för att vara medlem hos oss, det räcker gott och väl med ditt intresse för äldre hojar!

Enklast ansöker du om medlemskap via hemsidans formulär, se under ”Bli medlem” i listen ovan.

Du kan även maila kansliet på info@mcveteranerna.se eller ringa 044-12 16 70 tisdag-torsdag 9.00-11.30.

Välkommen med din ansökan till oss!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter