Rådsmöte i Hallsberg den 28-29 oktober 2017

MCV bjuder på sedvanligt sätt in 2 personer (tillika medlemmar i moderföreningen) från varje lokalavdelning/sektioner samt styrelse, revisorer, valberedning, försäkringskommitté och övriga funktionärer till ett 2-dagars rådsmöte.

I år förlagt till Hallsberg i Örebro län med inkvartering på Hotell Stinsen i centrala Hallsberg.
Vi startar med lunch i hotellmatsalen kl. 13.00 efter incheckningen, varefter årets rådsmöte hålls i en av konferenslokalerna. På kvällen serveras en tvårätters middag, och senare finns plats för mingel.  
På söndagsmorgonen intar vi vår frukost på hotellet innan vi packar ihop och far med våra egna fordon till ett trevligt museum utanför Fjugesta, där det finns en hel del fina tidiga japanska MC att titta på. Efter studiebesöket på museet blir det återfärd till hotellet och den avslutande lunchen.
 
Inbjudan har skickats ut till berörda både via e-post och brevledes.
Vi vill ha Er anmälan snarast, dock senast den 30 september 2017 till vårt kansli (telefontid måndag-torsdag kl. 09.00-11.30) via telefon 044-12 16 70 eller e-post: info@mcveteranerna.se
Välkommen med din anmälan!